Voksbehandlinger

Uønsket hårvækst kan være generende for både mænd og kvinder. Med en voksbehandling fjernes hårene med hårroden og der vil derfor går længere tid før de ses igen. Hårene vil med tiden være mere bløde end ved barbering. Før du møder op til en voksbehandling skal hårene være min. 4mm. Undgå sol i op til 24 timer efter behandlingen.

Hvad kan du forvente: Blødere hårsække, glatte ben, skinnende ben, lang holdbarhed og ingen vedligehold.

Før voksbehandling

Før en voksbehandling er det vigtigt, at  du sikrer dig, at hårene er mindst 2-3 mm. Inden voksbehandlingen bør du bruge en bodyscrub fra Lycon på det område du skal have vokset – samme dag eller dagen før. På den måde får du det bedste resultat og undgår at hårene knækker.

Undgå så vidt muligt solen før og efter behandlingen – både den naturlige og solarium. Solbrændt eller solskoldet hud er mere følsom og sart. Ligeledes kan huden være sart efter en voksbehandling og bør derfor ikke udsættes for solens skadelige stråler.

Brug altid en solcreme med høj solfaktor. Det tilrådes at bruge solfaktor året rundt – også i overskyet vejr.

Information om voksbehandling

Hårene fjernes ved roden ved en voksbehandling og derfor holder behandlingen ca. 3-6 uger, inden hårene igen når deres fulde længde. Dog skal der tages højde for hårenes forskellige vækstfaser – hårene  har en såkaldt hvilefase.

Hårene har ikke alle den samme vækstcyklus, hvorfor mange oplever, at de få uger efter en behandling kan mærke/se hår i det voksede område. Disse hår forveksles ofte med de hår, der allerede er blevet fjernet ved sidste behandling – derfor opleves resultatet som utilfredsstillende. Men eftersom hårene har deres helt egen vækstcyklus, så er disse “nye hår” blot nogle, der ikke var vokset op til hudens overflade ved tidligere behandling.

FAQ voksbehandling

For at få hårene til at vokse i nogenlunde samme cyklus på længere sigt, så tilrådes det at blive vokset hver 3. uge til at starte med.

Bruger du en epilator og har besluttet dig for at blive vokset, er det en god ide at holde en pause på 2-3 uger med epilatoren. Epilation giver ofte knækkede hår, som derfor vil vokse frem i forskellige længder, hvilket betyder, at man skal epilere ofte – til stor irritation for de fleste.

Priser

kr. 139,-
Voks af hage
kr. 120,-
Voks af overlæbe
kr. 120,-
Voks af næsebor
kr. 215,-
Voks af overlæbe og hage
kr. 299,-
Voks af overlæbe,hage og kinder
kr. 180,-
Voks af øre og næse
kr. 280,-
Voks af bryn, næse og øre
kr. 250,-
Voks af bryn, næse og overlæbe
kr. 350,-
Voks af bryn, næse, overlæbe og hage
kr. 299,-
Voks af underben inkl. knæ
kr. 399,-
Voks af hele ben
kr. 545,-
Voks af halve ben inkl. bikini
kr. 645,-
Voks af hele ben inkl. bikini
kr. 249,-
Voks af bikinilinje
kr. 299,-
Voks tanga
kr. 249,-
Voks af arme (halve)
kr. 349,-
Voks af arme (hele)
kr. 199,-
Voks af armhule
kr. 300,-
Voks af bryst og mave
kr. 300,-
Voks af ryg