Spraytan

Trænger du til at blive lækker brun her og nu, så er spraytan en genial løsning til dig. På bare 10 min. har du den flotteste solbrune farve og så arbejder den endda videre i op til 6 timer efter behandlingen.

Med spraytan får du en sommerbrun farve og undgår de skadelige stråler. Farven holder i 5-7 dage og behandlingen er fuldstændig ufarlig.

Hvad skal jeg gøre inden Spraytan

For at få det bedste resultat, skal du peele huden dagen inden og benytte en god creme efterfølgende.

Du må ikke benytte creme og makeup (højst mascara), da cremen kan blokere for spray tanning væsken og give et uens resultat. Prøv så vidt muligt at undgå deodorant på behandlingsdagen. Skal du vokses, så gør også dette dagen før.

Hvordan foregår behandlingen

Behandlingen foregår ved, at hele kroppen sprøjtes med tanning væske. Tanning væsken indeholder stoffet DHA, som er det aktive stof i alle selvbrunere. DHA er aktiv på huden umiddelbart efter behandlingen og op til 12 timer efter. Du vil derfor først kunne se det endelige resultat af behandlingen efter at have været i bad.

Vi anbefaler, at du venter 6-8 timer med at gå i bad efter behandlingen.

Indtil du har været i bad kan farven se ujævn ud, da overskudsfarven samler sig. Du skal ikke smøre farven ud eller vaske overskudsfarven af før du går i bad. Håndfladerne beskyttes med barrierecreme.

Vælger man at beholde undertøj på, bliver man ikke brun de steder. Tøjet tager ikke skade, men det vil være en fordel at have mørkt løstsiddende tøj på. Den afsmittede farve går dog af i vask. Selve behandlingen tager ca. 5-10 min., hvorefter du skal stå og tørre et kort øjeblik. Vi har hårbånd til dit hår, samt engangsfodsåler, så du ikke får mørke fodsåler.

Hvad skal jeg være opmærksom på efter min behandling

I dagene efter behandlingen er det vigtigt, at du smører din hud dagligt med en god bodylotion. For at sikre en fortsat ensartet farve i takt med at farven langsom aftager, anbefaler Babor Bodylotion.

Den er ekstra nærende og absorberes hurtigt ind i huden.

Lange varme bade, barbering og bodyscrub vil forkorte holdbarheden af farven. Man kan dog forlænge den fine farve ved at bruge en selvbruner, her anbefaler vi TAN LUXE, som kan købes i klinikken. Den giver samme flotte resultat, da den indeholder en mindre mængde af samme stof, som spray tanning væsken indeholder, og vil derfor være med til at bevare den flotte glød længere.

Priser

kr. 195,-
Pr. behandling