Eyelash Extensions

Få smukke og naturlige Eyelash Extensions hos Beauty Sense. Vipperne bliver limet på enkeltvis, dvs. en kunstig vippe, på et naturligt vippehår. Man får på den måde det mest naturlige resultat, netop fordi vipperne følger dine egne vippers form.

Limen vi benytter er ISO 10993-5 godkendt og produceres af en branchens førende producenter. Da limen påføres på direkte på dine egne vipper, kommer den ikke i kontakt med din hud, og virker derfor ikke irriterende for huden, men sikker og behagelig.

Dine nye flotte vipper holder i op til 6 uger, og falder af i takt med at dine egne vipper afstødes. Ønsker du at opretholde det smukke look, anbefaler vi en opfyldning ca. hver tredie uge. Når du kommer til behandlingen, vil vi kort tale med dig omkring hvilket look du ønsker, og guide dig, så vi finder den løsning der bedst matcher dine naturlige vipper og dine ønsker.

Der må ikke være rester af makeup på dine vipper, da det kan mindske holdbarheden. Vi anbefaler at du skåner dine nye vipper for varmt vand, og varme dampe, de første 24 timer efter påsætningen. Ligeledes skal du undgå olieholdige renseprodukter, da de kan nedsætte holdbarheden på dine vippe extensions.