​Lash Lift

​Lash Lift er den nyeste hotte trend på markedet. Det er et naturligt alternativ – et permanent buk af dine egne vipper. Behandlingen får dine vipper til at se længere, mørkere og mere fyldige ud, så du endda kan undgå daglig brug af mascara!

Med et Lash Lift slipper du for at bruge vippebukker hver dag, som slider og ødelægger dine vipper. Elleebana One Shot Lash Lift giver et smukt, harmonisk løft af dine vipper, som holder i ca. 6-8 uger.​

bryn og vipper

Behandlingen

Ny teknologi har nu gjort Lash Lift muligt. En utrolig skånsom og behagelig måde at få bukket sine vipper på. Bukket vælges af vippeteknikeren ud fra lænden på dine egne vipper.

Ved hjælp af bløde silikoneforme, som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtig op og fastgøres ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift permgel i ca. 10 min., hvorefter den neutraliseres, evt. farves de øvre vipper, vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel. Herefter gives en nærende vippeolie, som også lukker skællaget for den sundeste behandling.

Efter behandlingen

Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna eller makeup de første 24 timer efter behandlingen. Efter 24 timer kan du gøre præcis som du plejer med cremer, sæbe, olier mm.

Det praktiske

Et nyt Lash Lift anbefales hver 4-5 uge for optimalt resultat, da nye vipper hele tiden vokser frem, som jo derfor ikke har fået buk, samt “gamle” vipper afstødes dagligt.

Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage kemiske behandlinger, og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt Lash Lift. Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. Opleves dette, anbefaler vi at afvente 3-4 uger til næste behandling – der er dog ingen garanti for at vipperne derefter vil tage imod behandlingen. Vi refunderer desværre ikke beløbet for et lift, der ikke har taget ved.